Sportfysiotherapie


Fysiotherapie Torenstraat

                                                            Sterk in beweging   


Torenstraat 61    9648 CS Wildervank    06 - 1008 12 77

info@fysiotherapietorenstraat.nl

                       


Pluspraktijk sinds 2015!


Sport Fysiotherapie Sportfysiotherapie is bedoeld voor sporters die een blessure hebben opgelopen en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen oppakken. Dat kan sporten op amateurniveau zijn, maar ook topsporters kunnen daarvoor bij Fysiotherapie Torenstraat terecht.

Daarnaast is sportfysiotherapie ook geschikt voor mensen die op een andere manier een blessure hebben opgelopen of een operatie hebben gehad, waardoor ze op dit moment niet in staat zijn hun sport weer op te pakken.Behandeling

Als sporter wil je zo snel mogellijk je sport weer oppakken. Het is belangrijk dit op een goede, verantwoorde en sportspecifieke manier te doen. Daarom stelt de sportfysiotherapeut samen met u een op u afgestemd behandelplan  op. De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens de sport gebeurt en analyseert de ontstane blessure. In het behandelplan komen sportspecifieke aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, (snel)kracht en uithoudingsvermogen naar voren. Tijdens de behandeling wordt uw belastbaarheid getraind en wordt herhaling voorkomen door middel van het geven van blessurepreventie adviezen.


Naast een ruime oefenzaal beschikt Fysiotherapie Torenstraat over een eigen sportveld, waar ook sportspecifieke oefeningen gedaan kunnen worden.
Met de meeste sportverenigingen in de gemeente bestaat een samenwerking.

Wilt u graag dat ik ook eens met uw sport mee kijk? Dat kan! Mail naar info@fysiotherapietorenstraat en vraag naar de mogelijkheden.

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent.


Zo maken we daar waar mogelijk afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen.


Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit.

Als het voor uw zorg noodzakelijk is én het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.


Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem twee handdoeken mee
  •  Desinfecteer uw handen vóór de ingang
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet


Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.


Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Uw fysiotherapeut vertelt u welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is.


We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen.

Copyright © All Rights Reserved